Community Arnhem

Community Arnhem

Iedereen kan zich bij ons ontwikkelen op het gebied van de podiumkunsten en zichzelf laten zien op het podium. Op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem repeteren twee groepen diverse spelers iedere vrijdag voor twee voorstellingen, waarin de persoonlijke input van de spelers een grote rol speelt. Iedere groep wordt begeleid door een professionele docent of maker en een afstuderende student van de kunstacademie. Voor onze voorstellingen repeteren we zes tot negen maanden. Daarna worden die gespeeld op ArtEZ en op regionaal niveau bij verschillende onderwijs- en zorginstellingen, theaterfestivals, en nog veel meer locaties!

TIJD
09:30 – 14:30.

LOCATIE
ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten (Onderlangs 9, Arnhem).

ROOSTER
Iedere vrijdag met uitzondering van twee weken kerstvakantie. Deelnemers nemen op eigen moment vakantie op.

KOSTEN
Deelnemen kan via een indicatie voor dagbesteding, PGB, Gelrepas of cursusgeld.
Mocht je voor wat voor reden dan ook het bedrag niet kunnen betalen, neem dan contact met ons op. Dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Gratis proefles of meer weten? Neem contact op met onze spelersbegeleider Sylvia Theunissen (06 21 94 01 37) / productie@speelscollectief.nl)

De groepen worden begeleid door onze sociaal werker Sylvia Theunissen en artistiek leider Sanne Arbouw. Dit gebeurt in samenwerking met studenten van de kunstacademie en van de opleidingen Social Work en Dramatherapie.

We werken samen met zorginstellingen Siza, Philadelphia, Driestroom en Regiezorg, onderwijsinstellingen ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en Hogeschool Nijmegen, en culturele instelling Cultuur Oost.

Naar de inhoud springen