COMMUNITY ARNHEM

COMMUNITY ARNHEM

Iedereen kan zich bij ons ontwikkelen op het gebied van de podiumkunsten. Op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem repeteren we iedere vrijdag met twee groepen, die worden begeleid door een professionele docent of maker en een afstuderende student van de kunstacademie. De groepen zijn zo divers mogelijk: er is variatie in onder andere leeftijd, gender en etniciteit, en er doen mensen mee met en zonder (fysieke/verstandelijke/sociale) beperking. We maken voorstellingen waarin de persoonlijke input van de spelers een grote rol speelt. De voorstellingen worden uitgevoerd op ArtEZ, maar ook bij verschillende onderwijs- en zorginstellingen, en op theaterfestivals.

TIJD
09:30 – 14:30

LOCATIE
ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten (Onderlangs 9, Arnhem)

ROOSTER
Iedere vrijdag met uitzondering van twee weken kerstvakantie. Deelnemers nemen op hun eigen moment vakantie op.

KOSTEN
Deelnemen kan via een indicatie voor dagbesteding, PGB, Gelrepas of cursusgeld.
Mocht je om wat voor reden dan ook het bedrag niet kunnen betalen, neem dan contact met ons op. Dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Instromen kan het hele jaar door.

Gratis proefles? Meld je aan via productie@speelscollectief.nl

De groepen repeteren met docenten en makers met een achtergrond in theater of dans. De docent of maker verschilt per project.

De vaste cöordinatie en begeleiding van Community Arnhem is in handen van Kir Robben (artistiek coördinator en theatermaker) en Sylvia Theunissen (sociaal werker). Je kunt Sylvia e-mailen of bellen voor meer informatie: productie@speelscollectief.nl / 06 219 401 37.

Voor onze Community-projecten in Arnhem werken wij samen met zorginstellingen Siza, Philadelphia, Driestroom, Regiezorg en Pro Persona, onderwijsinstellingen ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en Hogeschool Nijmegen, culturele instellingen Stadstheater Arnhem, Oostpool, Theater aan de Rijn en Cultuur Oost, en met H80 Festival en APCG Arnhem.

Ga naar de inhoud