COMMUNITY TILBURG - SPEL

COMMUNITY TILBURG - SPEL

Wij willen dat iedereen kan kennismaken en meedoen met kunst en cultuur. Iedere dinsdagavond geven we dans- en theaterlessen op Landpark Assisië in Biezenmortel. In deze lessen worden inclusieve werkvormen ingezet, zodat echt iedereen kan deelnemen. We werken met een diverse groep mensen: er is variatie in onder andere leeftijd, gender en etniciteit, en er doen mensen mee met en zonder (fysieke/verstandelijke/sociale) beperking. Onder leiding van professionele dans- en theaterdocenten en studenten van de kunstacademie dansen, bewegen en spelen we. Aan het einde van iedere lessenreeks is er een presentatie op het Landpark.

TIJD
18:45 – 19:45

LOCATIE
Den Herd, Landpark Asissië (Pandaplein 1, Biezenmortel)

ROOSTER
Iedere dinsdagavond met uitzondering van de kerstvakantie en de zomerstop

KOSTEN
Cursusgeld: €204,- per half jaar (24 repetities).
Mensen met een laag inkomen kunnen meedoen dankzij de Meedoenregeling. Instromen kan het hele jaar door.

Gratis proefles? Meld je aan via communitytilburg@speelscollectief.nl

De Spelgroep krijgt les van docenten en makers met een achtergrond in theater of dans. De docent of maker verschilt per project.

Ella de Coninck (dansmaker) is de vaste begeleider en contactpersoon van de Spelgroep. Je kunt haar e-mailen voor meer informatie: communitytilburg@speelscollectief.nl

Voor onze Community-projecten in Tilburg werken wij samen met zorginstelling Prisma, onderwijsinstellingen Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Hogeschool Nijmegen, en culturele instelling Studio Assisië.

Ga naar de inhoud