COMMUNITY TILBURG - PRODUCTIE

COMMUNITY TILBURG - PRODUCTIE

Onder leiding van een dansmaker en regisseur maken we elk half jaar een interdisciplinaire theatervoorstelling met een diverse groep. In het voorjaar werken we aan een locatietheatervoorstelling die deel uit maakt van de jaarlijkse Theaterroute Nabij op Landpark Assisië.

TIJD
19:45 – 21:15

LOCATIE
Den Herd, Landpark Asissië (Pandaplein 1, Biezenmortel).

ROOSTER
Iedere dinsdagavond met uitzondering van feestdagen en de zomerstop (18 juli – 27 augustus 2023)

PRESENTATIE
Met een diverse groep maken we elk half jaar (herfst en voorjaar) een interdisciplinaire voorstelling met theater en dans. In het voorjaar werken we aan een locatietheatervoorstelling die deel uit maakt van de jaarlijkse Theaterroute Nabij op Landpark Assisië.

KOSTEN
Cursusgeld: €180,- per halfjaar (24 repetities). Vakanties worden niet meegerekend.
Mensen met een laag inkomen kunnen meedoen dankzij de Meedoenregeling.
Instromen kan in januari/februari 2023.

Gratis proefles? Meld je aan via nabij@studioassisie.nl

Tijdens de repetities in het voorjaar werken we aan een locatietheatervoorstelling die deel uit zal maken van Theaterroute Nabij op landpark Assisië. Tijdens een mooie wandeling over Landpark Assisië in Biezenmortel krijgen bezoekers verschillende voorstellingen te zien, waaronder een voorstelling van Speels Collectief.

Benieuwd? In 2022 maakten we voorstelling DE KEGELCLUB als onderdeel van Theaterroute Nabij. Hier is meer te lezen en te zien over de voorstelling.

Docenten Björn van Duren (Fontys Theater) en Ella de Coninck (dansmaker) zullen de repetities leiden. Contactpersoon: Mariska van Schijndel (06 22 01 24 77 / nabij@studioassisie.nl)

Dit is een samenwerking met zorginstelling Prisma, Studio Assisië, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Hogeschool Nijmegen.

Ga naar de inhoud