COMMUNITY TILBURG - PRODUCTIE

COMMUNITY TILBURG - PRODUCTIE

Onder leiding van een dansmaker en/of regisseur maken we elk half jaar een interdisciplinaire voorstelling met een diverse groep. In het voorjaar werken we aan een locatietheatervoorstelling die deel uitmaakt van de jaarlijkse Theaterroute Nabij op Landpark Assisië.

TIJD
19:45 – 21:15

LOCATIE
Den Herd, Landpark Asissië (Pandaplein 1, Biezenmortel)

ROOSTER
Iedere dinsdagavond met uitzondering van feestdagen en een zomerstop.

PRESENTATIE
Met een diverse groep maken we elk half jaar (najaar en voorjaar) een interdisciplinaire voorstelling. In het voorjaar werken we daarnaast aan een locatietheatervoorstelling die deel uitmaakt van de jaarlijkse Theaterroute Nabij op Landpark Assisië.

KOSTEN
Cursusgeld: €204,- per half jaar (24 repetities).
Mensen met een laag inkomen kunnen meedoen dankzij de Meedoenregeling.
Instromen kan het hele jaar door.

Gratis proefles? Meld je aan via communitytilburg@speelscollectief.nl

De Productiegroep krijgt les van docenten en makers met een achtergrond in theater of dans. De docent of maker verschilt per project.

Ella de Coninck (dansmaker) is de vaste begeleider en contactpersoon van de Productiegroep. Je kunt haar e-mailen voor meer informatie: communitytilburg@speelscollectief.nl

Voorstellingen van de Productiegroep uit het archief:

ALS JIJ JE OGEN SLUIT (2023)

Theaterroute NABIJ (2023)

DE KEGELCLUB (2022)

IK ZIE, IK ZIE, WAT JIJ NIET (2021)

Ieder jaar maken we een locatietheatervoorstelling die deel uitmaakt van Theaterroute Nabij op Landpark Assisië. Tijdens een mooie wandeling over het landpark krijgen bezoekers verschillende voorstellingen te zien, waaronder een voorstelling van Speels Collectief.

Benieuwd? In 2022 maakten we de voorstelling DE KEGELCLUB als onderdeel van Theaterroute Nabij. Hier is meer te lezen en te zien over de voorstelling.

Voor onze Community-projecten in Tilburg werken wij samen met zorginstelling Prisma, onderwijsinstellingen Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Hogeschool Nijmegen, en culturele instelling Studio Assisië.

Ga naar de inhoud