2019

HUMANKIND

2019

Experimenteel theater over een utopische toekomst en onze rol daarin

Aankomende voorstelling: 

juli 17, 2019

 | 

 – 
2019

Miljoenen eeuwen geleden ontstond de mens. De mens kreeg vorm en een denken. Door de eeuwen heen zijn wij geëvolueerd tot wezens met dromen. Onze verlangens en dromen hebben wij al die eeuwen gekoesterd en zijn er nog steeds. Bestaan dromen bij de gratie van het onmogelijke? Is er een utopie
mogelijk? Of belanden we in het verlangen naar een utopie in een dystopie? Kunnen dromen werkelijkheid zijn?

Deze voorstelling is een beeldende sferische voorstelling. Er is een onderzoek gedaan naar begrippen zoals utopie, dystopie, de droom, de maakbaarheid van de mens, dromen en verlangens, waarin u als toeschouwer zich mag laten meevoeren in de beeldtaal van ons onderzoek.

Slide #3
SubTitle
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Qiqi van Boheemen en Emma Janssen. Zij maakten deze voorstelling als  twee derdejaarsstudenten van de opleiding Docent Theater aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.

Dit was een voorstelling van twee derdejaarsstudenten van de opleiding Docent Theater en een derderjaars student van de opleiding Product Design van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. De voorstelling is twee keer gespeeld in Theater de Leeuw in Arnhem.

REGIE Qiqi van Boheemen, Emma Janssen | SCENOGRAFIE Frouke Engel | SPEL Beatka, Beppie, Christa, Frank, Hendrie, Henk Jan, Ilse, Joanne, Marion, Marjolein, Nico, Robbert, Sabine, Stanley | BEGELEIDING Sanne Arbouw, Merel van Lieshout | PARTNERS ArtEZ Arnhem | FOTOGRAFIE Emmy Chau

BELOW: Oud (als voorbeeld)

Datum
aanvang
titel
locatie
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
Ga naar de inhoud