Theaterroute Nabij

Theaterroute Nabij

Theaterroute Nabij

een prachtige wandelroute vol natuur in ontwikkeling, theater, dans en muziek

Aankomende voorstelling: 

mei 13, 2023

 | 

Landpark Assisië
11:00 | 13:00 | 15:00
 – 

Theaterroute Nabij

Kom op 13 en 14 mei 2023 met de hele familie op Landpark Assisië in Biezenmortel genieten van een wandelroute vol theater, dans en muziek met als thema ‘thuis’. Het perfecte Moederdag-uitje in de nieuwe natuur van het park.

Wat is thuis voor jou? Hoe voelt dat? Is het een haven waar je rustig aan kunt meren? Is het een herinnering aan vervlogen tijden? Als onzichtbare draden die je terugbrengen naar je wortels. Is thuis het tegenovergestelde van ontheemd? Is het een gevoel van beklemming? Of is thuis een blik op de toekomst, een droom die je gestalte wilt geven?

Het antwoord op deze vragen is voor iedereen anders, maar in de kern is het gevoel van thuis misschien wel hetzelfde. Tijdens Theaterroute Nabij nemen gidsen Frans en Cis je mee op reis naaf (hun t)huis: Landpark Assisië.

Tijdens Theaterroute Nabij geniet je twee uur lang van een prachtige wandelroute vol natuur in ontwikkeling, theater, dans en muziek. De theaterroute is een goede gelegenheid om Moederdag (op zondag) te vieren, een vrolijke reden om theater gemaakt door bijzondere mensen te bewonderen en een uitgelezen kans om je nieuwsgierigheid naar het historische gebied te bevredigen. De voorstellingen zijn van Speels Collectief, EELT Theatercollectief en Zwermers.

Slide #3
SubTitle
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wanneer: 13 en 14 mei 2023.
Tijden: De routes starten beide dagen om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Inloop is een halfuur van tevoren.
Locatie: Landpark Assisië. Hazenpad 1, Biezenmortel.
Tickets: https://www.eventbrite.nl/…/tickets-theaterroute-nabij… Kaarten zijn te koop via de link of op de dagen zelf aan de kassa met pin. Vooraf tickets kopen wordt aangeraden, want er zijn een beperkt aantal plaatsen.
Toegankelijkheid: Rolstoeltoegankelijke route van 1,5 km. Bij slecht weer worden de voorstellingen in binnenlocaties getoond.
Vragen: Mail naar nabij@studioassisie.nl

EELT Theatercollectief | Bankencrisis
Wat gebeurt er als je samen met anderen een nieuwe start maakt? Hoe leef je samen in een groep? Voor de minderjarige asielzoekers die dit stuk spelen, staan deze vragen centraal in hun leven. Ze kwamen pas een paar maanden geleden uit Eritrea naar Nederland. Jonge internationale talenten van Fontys Academy for Music and Performance Art omlijsten de voorstelling muzikaal.

SPEELS COLLECTIEF | WAAR WE HEENGAAN ALS HET DONKER WORDT
Iedereen heeft een eigen thuis nodig. Een plek waarvan je weet dat je wordt opgevangen wanneer je valt. Maar wat als je dit even niet hebt? In de voorstelling ‘WAAR WE HEENGAAN ALS HET DONKER WORDT’ geeft een theatergezelschap van Speels Collectief, dat onder meer bestaat uit bewoners van het landpark, een kijkje in het complexe landschap van ‘thuis zijn’.

ZWERMERS | Pan ~// Catwalk (duur performance)
Van versleten spijkerjack tot extravagante glitterjurk. Onze kleding is een uitdrukking van wie we zijn, willen zijn of moeten zijn. Het is het huis dat we altijd bij ons dragen. Performancegezelschap Zwermers brengt een ode aan de kleurrijke en veelzijdige mens. Dit jaar tonen ze een performance die nooit ophoudt.

POP-UPS
Tussen de drie voorstellingen kom je op de route vier korte, theatrale verrassingen tegen van Speels Collectief en EELT Theatercollectief waaronder ENKEL ALS IK HIER BEN.

ENKEL ALS IK HIER BEN van maker Ella de Coninck Wat is thuis? Hoe voelt dat? In beide pop-upvoorstellingen draait het om het gevoel van ‘thuis’. Bij elk speler en danser heeft thuis te maken met vertrouwen en veiligheid, maar waar deze gevoelens te vinden zijn is voor iedereen anders. Met een kop thee op de bank, in de armen van een ander of simpelweg in de prachtige kapel op Landpark Assisië. In deze voorstellingen laten we zien hoe belangrijk het is om je ergens thuis te voelen. We nemen je graag mee in ons verhaal.

WAAR WE HEEN GAAN ALS HET DONKER WORDT is gemaakt door Ella De Coninck en Björn van Duren. Ella is dansdocent bij Speels Collectief en geeft op dinsdagavonden danstheaterlessen aan een diverse groep spelers op Landpark Assisië. Björn is derdejaars student aan de opleiding docerend theatermaker van Fontys in Tilburg.

 

BELOW: Oud (als voorbeeld)

Datum
aanvang
titel
locatie
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
Ga naar de inhoud